Artikel

Breakfast on Campus - Faculteit Farmaceutische wetenschappen

Breakfast On Campus is gratis ontbijt, een nieuw concept waar we met DO! ondernemerschap dichter bij de UGent student willen brengen. Ondernemende studenten en alumni kunnen hun verhaal vertellen aan alle geïnteresseerden. Ondertussen kunnen ondernemende studenten elkaar ontmoeten en samenwerkingen aangaan.

Dit ontbijt op 26 april aan de faculteit Farmaceutische Wetenschappen is een must voor farmacie studenten die ongetwijfeld met ondernemerschap in contact zullen komen en inspiratie zoeken om te ondernemen. Het ontbijt wordt aangeboden door onze partner Voka Bryo.

We laten tijdens het ontbijt een student ondernemer, een officina apotheker, een industriële apotheker en derde spreker aan het woord. Ze zullen het hebben over hoe ondernemerschap hen heeft gevormd en bespreken  hun farmaceutische activiteiten vanuit economisch oogpunt. Inschrijven kan tot en met dinsdag 25/04 via deze link: https://breakfastfarmacie.eventbrite.com

 

Programma:

8u30 - 9u00: Hallo, met ontbijt!

9u00 - 10u30: Welkom, startup pitch door student-ondernemers, ondernemersverhaal en praktijkgetuigenissen van apothekers.

- Pitch student ondernemer

- Getuigenis door Kathleen Depoorter - officina apotheker

- Ondernemersverhaal door Bram Van Peteghem - Labophar

- Getuigenis door professor Bart De Spiegeleer.

- Durf Ondernemen & Bryo

10u30 - 11u00: netwerk met elkaar & tot ziens!