Artikel

DO! student-ondernemer van de week #12 Sarah De Baer

Onze student-ondernemer van deze week is Sarah De Baer

Leeftijd:
20 jaar

Opleiding:

Logopedische en audiologische wetenschappen

 

In welke fase zit je met je idee of zaak?

Ik ben ondertussen iets langer dan een jaar bezig met mijn kledinglijn (www.miasu.be). De verkoop verliep vroeger via Instagram maar binnenkort lanceer ik een webshop! Daar plaats ik wekelijks unieke en exclusieve sweaters, vaak is er maar eentje beschikbaar van elk ontwerp.  Alles is volledig door mezelf met de hand gemaakt. Mijn sweaters zijn vaak meteen verkocht nadat ik ze online heb geplaatst, dus ik ben non-stop bezig met nieuwe ontwerpen uit te werken.    

Wat heb je meegemaakt (leuke gebeurtenis/mensen ontmoet), dat je niet meegemaakt zou hebben als je geen student-ondernemer was geweest?

De eerste keer dat mijn sweaters in een winkeltje hingen vond ik de max. Ik heb toffe mensen leren kennen die ook gepassioneerd bezig zijn in deze branche. Waar ik ook enorm blij van word, is foto’s toegestuurd krijgen van klanten die een hele fotoshoot hebben gehouden met mijn sweaters <3

Hoe combineer je privé, school en werk?

Het is druk en in het begin was het ook best lastig, maar nu loopt alles vlot! Ik probeer mezelf ook zo weinig mogelijk druk op te leggen (moeilijk), ik doe dit vooral omdat ik het enorm graag doe. Het is een creatieve uitlaatklep geworden die ik niet meer kan missen. School en werk zijn zeker even belangrijk voor mij. In de week zit ik op kot en studeer ik, spreek ik af met vriendinnen,… In het weekend vind je mij vooral in mijn atelier!

Wat zijn jouw verdere ambities?

De webshop goed draaiende houden en zo nog een breder publiek proberen aanspreken. Momenteel maak ik vooral sweaters voor vrouwen en minder voor mannen. In de toekomst zou ik graag ook wat meer mannensweaters aan de man willen brengen ;)