Artikel

DO! student-ondernemer van de week #6 Bryan Vandevoorde

 

Onze student-ondernemer in de kijker van deze week is Bryan Vandevoorde

Leeftijd:

19 jaar

Opleiding:

Toegepaste Economische Wetenschappen: Handelsingenieur

 

 

In welke fase zit je met je idee of zaak?

De voorbije maanden hebben gediend om de opstart grondig voor te bereiden en de markt te bestuderen. Onze omkeerbare vlinderdassen werden grondig onder de loep genomen en we kwamen in contact met verschillende interessante mensen. Momenteel denken we o.a. na over de release van onze collectie.

 

https://www.facebook.com/MrMrsTieBow

https://www.mrmrstiebow.be/

 

 

 

Wat heb je meegemaakt (leuke gebeurtenis/ mensen ontmoet), dat je niet meegemaakt zou hebben als je geen student-ondernemer was geweest?

Het feit dat we uit een minionderneming van Vlajo zijn gegroeid, maakt dat we kunnen deelnemen aan activiteiten van het overkoepelend orgaan ‘JA Alumni Europe’. De jaarlijkse conferentie van die organisatie werd deze zomer in Praag georganiseerd. De gelijkgestemde mensen die ik daar leerde kennen, de sfeer die ik kon opsnuiven en de keynotes van ervaren ondernemers overtuigden me om volgend jaar de conferentie in Tallinn bij te wonen.

Hoe combineer je privé, school en werk?

Van bij het begin was het duidelijk dat school op de eerste plaats zou komen, maar ik heb daar flexibel mee leren omgaan. Soms kon ik ook niet anders dan eens een aantal lessen niet bij te wonen om tot bij m’n leveranciers te geraken tijdens hun openingsuren. Een goede voorbereiding en planning is zeer belangrijk.

Work-life balance? Die scheidingslijn vervaagt als ik doe wat ik graag doe, in mijn vrije tijd ben ik gewoon graag bezig met hetgeen als ‘work’ gezien wordt.

Wat zijn jouw verdere ambities?

Mijn passie voor ondernemen blijven uitbouwen, nieuwe interessante mensen leren kennen aan wie ik mijn passie kan tonen en met wie ik mijn ervaringen kan delen en ons bedrijf een stevige plaats in de modemarkt geven.