Nieuws

De inspirerende speech van Ellen op de officiële opening van het nieuwe academiejaar!

'Ik hoop vooral dat mijn verhaal aantoont dat engagement meer is dan aanwezigheid, het is meer dan enkel volgen of ergens van wakker liggen. Engagement is echt iets willen doen, iets willen betekenen, iets willen realiseren. Engagement is voor mij de wil om betrokken te zijn.' 


DO! student-ondernemer van de week #4 Nikolai Stevens

Naast de 3-jarige ervaring als teamcoach in de verzekeringssector heb ik reeds met succes een residentie van 60 erkende assistentieflats opgericht in 2014 te Gavere (vzw Bellevue-Gavere).
Ik sta in voor de exploitatie, de verhuur, de verkoop…


DO! student-ondernemer van de week #3 Eva Maria Degraeuwe

Onze student-ondernemer in de kijker van deze week is Eva Maria Degraeuwe 

Leeftijd:

22 jaar

Opleiding:

Geneeskunde 1e master

 

In welke fase zit je met je idee of zaak?

Sedert februari van dit jaar is ons testproject geïmplementeerd in Hoogstraten. Na de succesvolle integratie met de 112 dienst van Hoogstraten en de Stad Hoogstraten willen we nu uitbreiden naar de omliggende regio’s binnen het eerste hulp gebied. Zo werken we verder om ons product nationaal geïntegreerd te krijgen.


DO! student-ondernemer van de week #2 Thomas Luyckx

Ik ben begin 2017 gestart met Buszoeker, een gratis aanvraagplatform waar iedereen die op zoek is naar een bus een aanvraag kan plaatsen.


De prijsbeesten van het academiejaar 2016-2017

Ellen Bruyninckx & Marie van den Broeck hebben afgelopen jaar hard gewerkt en wij zijn kei trots op hen!


DO! DAGEN

De week waarbij de hele wereld aandacht besteed aan het ondernemerschap staat alweer bijna voor de deur. Tijdends De GEW vieren we de ondernemers omdat ze ideeën tot leven brengen en economische groei creëren.


DO! student-ondernemer van de week: Wout Meuleman

Deze week staat het BeerSelect-team op de UGent stand van de jaarbeurs in Gent, je kan hen en hun bierpaketten daar live gaan ontdekken. Je kan hier alvast nader kennis maken met Wout zelf.


Vakantiejobs bij start-ups / jonge bedrijven - registreer je hier!

Op zoek naar een vakantiejob voor deze zomer?

Net als diverse grotere organisaties, zijn ook startups / jonge bedrijven op zoek naar jobstudenten, die tijdens de zomerperiode kunnen bijspringen in hun zaak.

Wij kregen bij DO! UGent - Durf Ondernemen dit jaar al vaker de vraag van o.a. oud-student-ondernemers of wij studenten kennen, die nog op zoek zijn naar een vakantiejob en besloten daarom te starten met een database, waardoor matchmaking tussen beide partijen mogelijk wordt.


Inschrijven Finale DO! goes USA

Zien we jou ook tijdens de finale DO! goes USA?

Schrijf je nu in en ontdekt het Student Startup Talent van de UGent!


Breakfast on Campus - Faculteit Farmaceutische wetenschappen

Volgende woensdag trekken we naar de Faculteit Farmaceutische Wetenschappen. Met het breakfast on campus concept willen ondernemerschap dichterbij de UGent student brengen. We laten tijdens het ontbijt een student ondernemer, een officina apotheker, een industriële apotheker en een professor aan het woord. 


Pagina's