Nieuws

Bekendmaking 5 finalisten DO! goes USA wedstrijd

Dinsdag 13 maart maakten we bij onze partner Teamleader de finalisten van onze DO! goes USA wedstrijd bekend. Wat was dit spannend! De komende twee maanden geeft DO! hen, samen met haar partners, actief begeleiding tijdens de Student Acceleration Track.

Maak alvast hier kennis met de 5 finalisten!


Win een trip naar de USA en maak kans op $30.000!

Heb jij een business idee? Schrijf je dan in vóór 4 maart om kans te maken op een gratis gepersonaliseerd coaching traject en een trip naar de USA waar je kans maakt op $30.000! Alle informatie vindt je via de onderstaande link.

http://www.durfondernemen.be/goesusa

Veel succes!

- het Durf Ondernemen team


Algemene Infosessie - Durf Ondernemen

Durf Ondernemen is HET aanspreekpunt voor alle UGent studenten die dromen van hun eigen startup of zich gewoon wil onderdompelen in de wereld van ondernemerschap.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan in via onderstaande link en kom langs op onze infosessie op 20 februari van 18u tot 19u! (Enkel voor huidige UGent studenten!)

https://www.eventbrite.com/e/algemene-infosessie-durf-ondernemen-tickets...

Op de agenda:


CAPTURE Entrepreneurship Development Program

How to transform your circular economy innovations into a successful start-up company - a series of joint Tech Transfer and CAPTURE training workshops for entrepreneurial Ghent University researchers and MsC students


DO! Pitch Workshop

Kom donderdag 15 februari langs op onze DO! pitch Workshop en sleutel samen met ons aan jouw pitch. Onze DO! coaches staan met de nodige tips & trics klaar om jou te ondersteunen. Neem zeker je enthousiasme en creatieve brein mee, want we gaan echt samen aan de slag. 


Expert meetings - januari 2018

Studenten en personeelsleden die met praktische vragen rond ondernemen zitten. Kunnen naast Durf Ondernemen ook terecht bij de Startersfabriek (voor alle starters) en Gentrepreneur (specifiek voor jongeren) in Gent.

Voortaan delen we elke maand met jullie op welke data dit kan.

Starterssalon - Startersfabriek

Doelgroep: alle starters in Gent
Datum: dinsdag 23 januari 2018
Tijdstip: 14u - 17u
Locatie: NEST, Graaf Van Vlaanderenplein 40, 9000 Gent
Aanwezige Experts:


DO! student-ondernemer van de week #18 Ellen Bruyninckx

'Door een goede balans te zoeken, en op voorhand te plannen. Daarnaast ook door veel te overleggen met school, werk, collega’s, … en steeds te zoeken naar raakvlakken. Af en toe maak ik ook gebruik van mijn statuut om vakken of practica te verplaatsen of uit te stellen. Flexibel kunnen studeren is voor mij echt wel nodig om mijn studies verder af te maken.'


DO! student-ondernemer van de week #17 Gilles Deleu

'Ik wil graag dit project langzaam maar zeker verder uitbouwen. Mijn doelstelling voor begin 2018 is een lijst met 100 sprekers van topniveau. Sowieso ben ik al heel blij met de ervaring die ik tot nu toe opdeed en alles wat de toekomst brengt beschouw ik als een extraatje.'


DO! student-ondernemer van de week #16 Thibault Vermeulen

'Topprioriteit is het behalen van mijn diploma Handelswetenschappen, zodanig dat ik me volledig kan toeleggen op de paarden met de steun van mijn ouders. Op sportief vlak komt er binnenkort een van de belangrijkste wedstrijden van het jaar aan, Jumping Mechelen, waar iedere Belg wel van zich wil laten horen, ik dus ook, duimen dus.'


DO! student-ondernemer van de week #15 Jarich Braeckevelt

'Mijn grootste ambitie is om als zelfstandige iets bij te dragen aan de maatschappij.'


Pagina's