10 jaar DO! - 10 student-ondernemers

Wout Meuleman van BeerSelect
Wout Meuleman brouwde als tiener al zijn eigen bier. Nu is hij CEO van zijn eigen brouwerij en ondersteunt hij met groot succes ambachtelijke brouwers in hun productie. Laat je tijdens de show verrassen over hoe Wout zijn bierpassie heeft gecombineerd met het ondernemerschap.

Andreas De Neve van TechWolf
Andreas De Neve is CEO van TechWolf. Met TechWolf wordt AI gebruikt om mensen, banen en onderwijs met elkaar te verbinden op basis van skills. De onderneming is ontstaan uit een jaaropdracht tijdens de studies aan de UGent. Kom tijdens de talkshow meer te weten over TechWolf.

Marie van den Broeck van My Add On
Marie van den Broeck heeft een passie voor het helpen van mensen. My Add On staat dan ook in voor het pimpen van krukken en rolstoelen. Niet alleen om ze mooier te maken, maar ook comfortabeler en handiger in gebruik, en dat d.m.v. universele opzetstukjes (add-ons). Ontdek tijdens de talkshow meer over haar ondernemend parcours.

Tibbe Verschaffel van Planet B en WONDR

Met Planet B heeft Tibbe Verschaffel ondertussen al meer dan 4.800.000 wegwerp-rietjes vervangen door herbruikbare Bambooze rietjes. Planet B staat tevens op het punt om de markt in Europa te veroveren. Kom tijdens de show meer te weten, over hoe dit idee tijdens een reis als student is ontstaan.

Jen Rossey van Lopos
Jen Rossey is CEO van Lopos. Tijdens zijn onderzoekstraject aan de UGent realiseerde hij zich al snel het grote potentieel van UWB-technologie. Toen ging hij opzoek naar manieren om dit te vertalen naar een zakelijk concept. Kom tijdens de show meer te weten over zijn sucesvolle business.

Maxim Sergeant van Bakkersonline en Dorst.app
Vers brood via het internet, van Gent tot chili. Maxim Sergeant is CEO van Bakeronline een online bestelservice voor bakkerijen. Kom tijdens de talkshow meer te weten over deze CEO die eerder zijn btw-nummer had dan zijn rijbewijs.

Sarah Parent van Go Forest
Sarah Parent maakt met haar onderneming wereldwijde impact. Go Forest doet projecten rond herbebossing en boslandbouw. Het doel van Go Forest is om zo snel mogelijk één miljoen bomen te planten. Laat je verrassen tijdens de talkshow door de sterke visie van Sarah.

Ellen Bruyninckx van ergopraktijk.be
Ellen Bruyninckx startte tijdens haar studies een website die artsen en cliënten moet helpen een ergotherapeut in hun buurt te vinden. Ook begon ze een start-up die advies geeft rond levenslang wonen. Kom tijdens de talkshow meer te weten hoe alles voortvloeide uit haar studies ergotherapie.

Steven Vercammen van Prior-IT en EVApp
Dr. Steven Vercammen is zaakvoerder van Prior-IT. Met zijn bedrijf ontwikkelt hij medische software en levensreddende oplossingen voor bedrijven en overheden. Ontdek tijdens de talkshow hoe Steven de link maakte tussen geneeskunde en ondernemen.

Arne Bassez van Skedify

Arne Bassez bedacht het idee voor Skedify toen hij nog op de schoolbanken zat als Master Handelsingenieur. Toen werd hij al geprikkeld door vakken rond ondernemerschap en innovatie. Skedify is een platform voor videomeeting en online afspraakbeheer.