Studenten

Studenten kunnen bij Durf Ondernemen terecht voor feedback over een idee en eersterangs advies bij de opstart, doorgroei of exit van hun zaak. DO! is het aanspreekpunt voor alle vragen rond ondernemen en voor verdere begeleiding bij de opstart van een effectieve zaak.

Studenten kunnen via DO! het attest bedrijfsbeheer bekomen (mits ze aan de gestelde voorwaarden binnen UGent voldoen), DO! is aanbieder van de leerlijn ondernemen en DO! is tevens de partij die goedkeuring verleent voor het bijzonder statuut student-ondernemer, dat helpt om de studies aan UGent met ondernemen te combineren

Kennismaking

Startup lunch

Deze gaan door elke 2de en 4de woensdag van de maand, van 12u tot 14u. Maar hou voor de veiligheid zeker onze agenda in het oog. Neem zelf je lunch mee, wij voorzien iets om te drinken en soep

Wat mag je verwachten? Uitleg over onze werking, wat we je te bieden hebben, hoe je bij ons terecht kan en een overzicht van enkele interessante partners waar je terecht kan.

Open advies sessie

Heb je ook al een gerichte vraag, dan ben je steeds welkom op onze open advies sessies. Deze gaan wekelijks door, op maandagvoormiddag (10u-12u) en donderdagnamiddag (15u-17u). Tijdens deze uren kan je gerust binnenspringen met al je vragen rond ondernemen.