Kick-off Start@K

08.10.2020

Hangar K

Start@K organiseert op 8 oktober een KICK-OFF als lancering voor het gloednieuwe project.

Het programma: straffe ondernemers aan het woord.

OPGELET: De Start@K KICK-OFF is een hybride event. Je kan je registreren voor één van onze zalen om er live bij te zijn, maar het programma is opgedeeld in 3 stukken. Elke zaal krijgt 1 deel live en de rest via streaming. Zo hoef je niks te missen van het programma. Kies bij je registratie je zaal van voorkeur voor het live gedeelte.

De KICK-OFF start om 18u stipt. Na de verwelkoming en officiële introductie van Start@K volgt een programma gevuld met straffe ondernemersverhalen. De KICK-OFF krijgen we van onze schepen Kelly Detavernier in de zaal Eurostar van Hangar K.

FOYER:
Eerst gaan onze student-ondernemers in gesprek met Krowdies, de residents van Hangar K. Zo gaan Anjo Wychuyse van Jungle en Gunther Ghysels van Get Driven het gesprek aan over ondernemerschap. Het tweede duo dat in gesprek gaat is Jotte Mallisse van Whitee en Marie Van den Broeck van My Add On. De duo's zijn live te zien in de foyer.

EUROSTAR:
Om 19u neemt Hassan Al Hilou het woord. Hij brengt zijn verhaal als ondernemer en het boek dat hij er recent over uitbracht: "Ik ben Hassan - Ondernemer van mijn eigen leven" en dat allemaal in de Eurostar van Hangar K.

Digitaal mogen we onze tweede keynote verwachten omstreeks 20u. Dan brengt Lowie Vermeersch de talk "Interpreting entrepreneurship through design". Beide keynotesprekers zullen beschikbaar zijn voor een korte Q&A.

TRANZIT:

Tussen onze sprekers door zal geluidskunstenares Thào Quyên Ha Thi zorgen voor een muzikale invulling. Zij staat op het podium in zaal Tranzit. Na de keynotes zal onze burgemeester Vincent Van Quickenborne de avond afsluiten om 21u.

Een mooi gevuld en inspirerend programma voor elke ondernemer of ondernemer in wording dus. Het event is gratis maar registreren is verplicht.